Volop voordeel bij Koops Bedden in Wezep.
Volop voordeel bij Koops Bedden in Wezep.

Ongemakkenvoordeel bij Koops Bedden in Wezep

7 mei 2024 om 06:00 Zakelijk

Koops Bedden aan de Rondweg 72 in Wezep gaat weer volop aan de slag. Ente Bosma jr. legt uit:  ”Aangezien ons pand inmiddels ruim twintig jaar oud is en wij middels twee verbouwingen én uitbreiding van ruim 700 m2 veel aandacht hebben geschonken aan de binnenkant van het pand, is het nu hoog tijd om de buitenkant aan te pakken.”

Hij gaat verder: “Allereerst gaan we het gehele pand aan de buitenkant opnieuw in de verf zetten en wel in een mooie hedendaagse kleur. Ook het tegelwerk aan de voorkant van ons pand is nodig aan vervanging toe en dat gaat in zijn geheel gebeuren. Verder wordt op de bovenverdieping de vloer vervangen door een hedendaags moderne houten vloer.”

Een en ander gaat gepaard met de nodige ongemakken voor de klant, vandaar dat ze het bij Koops Bedden aan de Rondweg 72 in Wezep de komende weken extra aantrekkelijk willen maken om toch langs te komen voor een bed, overtrek, matras etc. “Zo hebben wij in totaal nog ruim 200 showroom matrassen en toppers op voorraad die sterk zijn afgeprijsd en geven wij op de gehele collectie Auping ledikanten en boxsprings maar liefst 15% korting. Verder hebben wij een groot assortiment Boxspring in onze showroom staan die zijn afgeprijsd en in onze royal koops collectie hebben wij op nieuwe boxsprings een extra voordeel in zowel vlakke als elektrisch verstelbare boxsprings.”

Tot slot in de linnenshop heel veel aanbiedingen in dekbedden, kussens, overtrekken, hoeslakens etc. van alle bekende merken in alleen de beste  kwaliteit. Al met al zeker de moeite waard om nu een bezoek  te brengen aan Koops Bedden in Wezep, ondanks de ongemakken die de klant kan ondervinden.

“Wij zijn ook op Hemelvaartsdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur en hebben op vrijdag koopavond tot 20.00 uur. Voor verdere openingstijden zie onze website www.koopsbedden.nl.”

Telefonisch is Koops Bedden te bereiken via nummer 038 - 376 1212. Op zondag is de zaak gesloten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie