Afbeelding

Festivalmarkt bij tuincentrum De Nieuwstad in Elburg

30 april 2024 om 06:00 Zakelijk

Het is bijna bevrijdingsweekend ! Om dit te vieren houdt tuincentrum De Nieuwstad op vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei een gezellige festivalmarkt op een stuk van de parkeerplaats.

Op deze markt vindt u heel veel  leuke en scherpe aanbiedingen om de tuin op te fleuren. Onze inkoper is weer op pad geweest langs verschillende kwekers en heeft weer een mooi en gevarieerd assortiment planten ingekocht voor mooie actieprijzen.

Het terrein zal gevuld zijn met mooie zomerbloeiers, zoals festival colours, Spaanse margrieten, geraniums, hangplanten, hortensia’s, sundavilles en lavendel.

Naast een bezoek aan de sfeervolle festival markt buiten, is het zeker een aanrader om ook het tuincentrum binnen te bezoeken. Tuincentrum De Nieuwstad beschikt over verschillende afdelingen met onder meer tuingereedschappen, dierbenodigdheden,  kamerplanten, orchideeën en woon-, sfeer- en cadeauartikelen.

Tuincentrum De Nieuwstad heeft volop gratis parkeergelegenheid, ook tijdens de fetsivalmarkt. “Kom langs en profiteer van vele veilingkoopjes!” vrijdag van 9 tot 20.30 uur en zaterdag van 9 tot 17 uur. Tuincentrum De Nieuwstad, Parallelweg 7, Elburg.  Tel.  0525 – 681773 www.tuincentrumdenieuwstad.nl  Of kijk op de facebookpagina. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie