Het echtpaar Wijnne is binnenkort 50 jaar getrouwd.
Het echtpaar Wijnne is binnenkort 50 jaar getrouwd.

Echtpaar Wijnne uit Doornspijk feliciteren tijdens autoshow

30 april 2024 om 06:00 Zakelijk

Autobedrijf Wijnne aan de Oude Harderwijkerweg 73 in Doornspijk is de specialist in jong gebruikte auto’s; zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Ieder jaar houdt Autobedrijf Wijnne op Hemelvaartsdag een autoshow. Altijd met een wisselend thema. 

Cor Sellis

Dit jaar staat op 9 mei iets speciaals op het programma, namelijk het echtpaar Gerrit Jan en Ria Wijnne. Speciaal omdat het echtpaar, de grondleggers van het bedrijf, op 8 mei 50 jaar zijn getrouwd. Volgens Hennie Wijnne is het succes van het familiebedrijf te danken aan de trouwe vaste klantenkring. Hemelvaartsdag is dan een mooie gelegenheid voor iedereen om het gouden echtpaar te feliciteren met deze mijlpaal. Uiteraard wordt voor iedere bezoeker gezorgd voor een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er een springkussen opgesteld.

Hennie vertelt: “Mijn ouders hebben vijf jaar geleden de zaak overgedragen aan hun kinderen. Mijn broer Gerrit neemt voornamelijk de salesactiviteiten, dus de in- en verkoop van de auto’s, voor zijn rekening. Daarvoor beschikt hij over een groot netwerk in heel Europa en kunnen wij veel jong gebruikte auto’s leveren. Mijn zus Anneke doet in onze tweede zaak in Nijmegen de aftersales en ik doe dat in Doornspijk. In beide zaken hebben wij een werkplaats. Wij zijn een Bosch Car Service autobedrijf en dat heeft veel voordelen voor een klant. Zo onderhouden wij de auto volgens de voorschriften, zodat de fabrieksgarantie behouden blijft. Hierdoor heeft de klant keuzevrijheid voor reparatie en onderhoud met een gegarandeerde goede kwaliteit en vaak tegen een goedkoper tarief dan bij de dealer. Ook kunnen wij de digitale onderhoudsboekjes bijhouden.”

In Doornspijk heeft Autobedrijf Wijnne een volledig gecertificeerd schade-herstelafdeling. “Voor verzekeringsmaatschappijen mogen wij de autoschaden herstellen. Indien gewenst krijgt de klant een gratis leenauto mee. Buiten de gedekte schaden door verzekeringen kunnen alle overige schaden worden hersteld en kan de schade vaak iets goedkoper worden uitgevoerd, omdat er minder administratief werk bij komt kijken. Verder kent het bedrijf een Private Lease Plan voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.”

Info: www.wijnne.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie