Het team van (F)Luister Nederland.
Het team van (F)Luister Nederland.

Inspiratie avond (F)Luister Nederland in Elburg

4 april 2024 om 15:03 Activiteiten

(F)Luister Nederland organiseert op 12 april een Inspiratieavond in Elburg waarbij iedereen welkom is.

(F)Luister Nederland is in 2023 opgericht door Wim Kamphorst. Hij vertelt: “Wij zijn een groep mensen, inmiddels zijn we met 12+, die ieder op zijn of haar manier geraakt is door de woorden van Jezus. Als team zijn we nog niet zo lang samen, maar met elkaar zijn we aan het groeien en leren om Zijn stem beter te begrijpen. Zelf ben ik geraakt door Jezus toen ik in 2001 het leven niet meer zag zitten. Mijn getuigenis is te lezen op onze website.”
Hij vervolgt: “Ons team werkt op vrijwillige basis bij (F)Luister Nederland. Wij geven twee keer per jaar een magazine uit en organiseren vier keer per jaar een Inspiratieavond. Onze tweede Inspiratieavond vindt plaats op 12 april. Tijdens deze avond delen twee personen wat ze op hun hart hebben. Ook is er tijd voor aanbidding en geïnspireerd worden. Samen willen we leren Luisteren naar Zijn Fluisteringen. Iedereen is vanaf 19.30 uur welkom in de Bloemstraat 18 in Elburg. De nieuwste (F)Luister Magazines met onder meer inhoudelijke Bijbelstudies en getuigenissen zullen klaar liggen om meegenomen te worden voor degene die het nog niet hebben gelezen.”

De Inspiratieavond is gratis toegankelijk, maar een gift voor de onkosten is welkom.
Meer over Stichting (F)Luister Nederland is te vinden op www.fluisternederland.nl. De stichting heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Meer vrijwilligers zijn ook van harte welkom bij (F)Luister Nederland.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie